Over mij

Al jaren woon ik samen met man en kinderen met veel plezier in Oosterbeek. Een prachtige plek met de bossen om de hoek. Ik wandel en fiets op mijn MTB graag in de natuur. Het is een geweldige plek om te bewegen, even te ontspannen, je te verwonderen over alles wat er groeit en bloeit. Dat kan altijd en ieder jaargetijde!

Sinds 2014 ben ik afgestudeerd Leefstijlcoach. Ik heb mijn Post – HBO opleiding gevolgd aan de Academie voor Leefstijl en Gezondheid. Deze opleiding was een mooie aanvulling op mijn werk in de GGZ. Ik werk al jaren als verpleegkundige in de GGZ. De laatste 5 jaar als POH GGZ in een huisartsenpraktijk.

“Ik geloof dat iedereen op zijn eigen manier kan werken aan zijn of haar gezondheid”

Ik weet hoe groot het verschil kan zijn tussen gezond en ziek zijn. in 2011 werd bij mij de diagnose borstkanker gesteld. Zo maar ineens was ik patiënt en ging ik door een hectische tijd vol onzekerheden. Ik werd ziek van de behandelingen en heb geruime tijd gerevalideerd. Ziek worden kan je niet altijd voorkomen. Soms is dat gewoon een kwestie van pech hebben.  Toch vind ik een gezonde leefstijl verschrikkelijk belangrijk en vind dat je moet proberen daar altijd aan te blijven werken.  Het heeft mij geholpen te herstellen en heeft mij gebracht waar ik nu sta. Sterker, fitter en meer in balans dan ooit!

Ik geloof dat iedereen op zijn eigen manier kan werken aan zijn of haar gezondheid. Ik vind het fijn om in mijn werk de ander daar in te stimuleren en zelf te laten kiezen. Wat ik aan gezondheidswinst voel, gun ik de ander ook!