Leefstijlcoaching

Als Leefstijlcoach breng ik mensen letterlijk in beweging  door het aanbieden van Slow Sports lessen. De drempel om aan Slow Sports mee te kunnen doen is erg laag en daardoor zéér toegankelijk. Een perfecte opstap om in beweging te komen en blijven.

“Als Leefstijlcoach met een verpleegkundige achtergrond ben ik breed inzetbaar op gebied van leefstijl”

Ik ben betrokken bij projecten voor gemeenten en scholen. Zo begeleid ik als Leefstijlcoach de Nationale Diabetes Challenge in de gemeente Renkum. Verder geef ik regelmatig les op een middelbare school. Voor de brugklassers  heb ik de module ‘Lekker Gezond’ ontwikkeld, deze gaat over alle facetten van gezond leven. Met interactieve lessen ga met deze specifieke doelgroep aan de slag en behandelen we thema’s als gezonde voeding, stress, slapen, alcohol en drugs.

Tenslotte kan  ik in mijn werk als POH GGZ mijn kennis en vaardigheden als Leefstijlcoach goed inzetten bij de begeleiding van onder andere slaap-, stress- en burn-out klachten.

Als Leefstijlcoach met een verpleegkundige achtergrond ben ik breed inzetbaar op gebied van leefstijl. Ik werk graag projectmatig en ben benaderbaar voor workshops, training en advies voor zowel individuen als groepen.