Leefstijlzaken richt zich op mensen zoals jij die door verandering van leefstijl de algehele gezondheid willen verbeteren; je kunt dan denken aan conditieverbetering, een gezonder gewicht, het verminderen van stress(klachten), beter slapen of een combinatie van genoemde factoren. Het zijn allemaal leefstijlzaken, die elkaar in positieven én negatieve zin kunnen beïnvloeden. Het valt echter niet mee om vaste patronen in een ongezonde leefstijl te doorbreken. Het gaat om het stap voor stap veranderen van gedrag op verschillende gebieden zoals voeding, beweging en ontspanning. Een geïntegreerde aanpak dus.

Heb jij:
• Last van overgewicht
• Verminderde energie en een slechte conditie
• Stress gerelateerde klachten zoals onrust, slaapproblemen,
  passiviteit, (dreigende) burn-out

Wil jij meer zicht krijgen op je huidige leefstijl, meer weten en leren over hoe jij je gezondheid door verandering van leefstijl kan beïnvloeden en hier ook stap voor stap mee aan de slag gaan? Neem in dat geval contact met mij op om te overleggen of ik iets voor je kan betekenen.

Je bent zelf verantwoordelijk voor je gezondheid en je moet voordat je meer gaat bewegen of het eetpatroon gaat aanpassen weten of dit medisch verantwoord is. Een bezoek aan de huisarts om dit te overleggen kan geadviseerd worden voordat er gestart kan worden.