Om diverse redenen kan je een motivatie hebben om aan een gezonde leefstijl te werken. Welke dat kunnen zijn kan je lezen bij wie ben jij. Om te beginnen is het altijd mogelijk om telefonisch overleg te hebben om informatie en advies, en overleggen of een traject leefstijlcoaching zinvol voor je kan zijn. Wanneer je er, eventueel na overleg, voor kiest om samen met mij aan de slag te gaan, verwacht ik een basis motivatie van waaruit we kunnen werken.

Ik vind jouw motivatie belangrijk omdat van daaruit doelen en wensen ontstaan. Met de start van de Leefstijlcoaching zal je letterlijk en figuurlijk aan de slag gaan met bewegen, een ander eetpatroon en misschien ook wel andere slaap en ontspanningsgewoonten.

Uiteindelijk word jij je eigen leefstijlcoach. Door ervaring, reflectie en steeds opnieuw keuzes te maken zal jij je meer bewust worden van je gedrag. Deze inzichten neem je mee in de toekomst en kan je gebruiken om ook op de langere termijn zonder coaching aan een gezonde leefstijl te blijven werken.